Ez Palvelut

Kohti ympäristöystävällisempää liiketoimintaa

Tuoreeltaan Plussa Suomen yhteistyökumppaniverkostoon liittynyt Ez Palvelut tarjoaa muuttoapua pääkaupunkiseudun kuluttaja- ja yritysasiakkaille.

Muuttopalveluiden lisäksi yritys tarjoaa muuttokaluston vuokrausta ja muita muuttoon liittyviä lisäpalveluita, kuten vanhojen tarpeettomien huonekalujen toimitusta kierrätykseen.  

Idea yrityksen perustamisesta lähti liikkeelle reilu pari vuotta sitten, jolloin Ez palveluiden perustajat tekivät  muuttoja alihankkijana. Visiona tuolloin oli perustaa muuttoyritys, jonka kanssa asiointi olisi sujuvaa, ja jolla olisi tarjota uusia ideoita alalle myös ympäristöasioissa.  Tulevaisuudessa Ez palveluiden missio on olla täysin muoviton muuttopalvelu.

Kuinka ekologisuus näkyy Ez-palveluiden toiminnassa? 

1. Vähemmän päästöjä täyssähköautoilla

– Hankimme hiljattain täysin sähköllä toimivan pakettiauton kalustoomme. Hoidamme näin pienemmät muutot, sekä muuttolaatikoiden toimitukset ja noudot vähäpäästöisemmin.

2. Sähköinen asiointi

– Jokaisessa muuttoautossamme on tabletit eli pädit, joita käytämme sopimusten tekoon sekä lähetykseen. Välttääksemme turhaa paperitulostetta toimitamme asiakkaillemme kaikki dokumentit sähköpostitse.

2. uudelleen käytettävät & kierrätettävät muuttolaatikot

– Vuokraamme uudelleen käytettäviä muuttolaatikoita. Laatikot ovat erittäin kestäviä, joten muuttokuorma menee niissä perille turvallisesti eikä muuton jälkeen jää niin paljon pois heitettävää pakkausjätettä.

– Haluamme suosia uudelleen käytettävien laatikoiden käyttöä mahdollisimman paljon, jonka vuoksi olemme tehneet vuokrauksesta asiakkaalle helppoa. Meillä toimitus ja poishaku sisältyvät vuokrauksen hintaan, ja juuri hankkimamme sähköauto sopiikin erittäin hyvin tähän tarkoitukseen.

3. Panostamme ekologisiin pakkausmateriaaleihin

Muutosta jää aina jäljelle paljon pakkausjätettä, kuten pakkausmuoveja ja pahvilaatikoita. Haluamme välttää turhaa muovin kulutusta ja käytämmekin mielikuvitustamme ekologisempien pakkausmateriaalien hankinnassa.

1. Autoissamme on hihnoja, joilla muuttokuormaa voidaan kiinnittää ja erottaa toisistaan turvallisesti muuttokuormaa vahingoittamatta.

2. Olemme hankkineet autoihimme vilttejä, joita voidaan käyttää herkemmin särkyvän irtaimiston suojauksessa. Tulevaisuudessa meiltä saa myös suojakuminauhoja, joita voidaan käyttää hyvi esimerkiksi vilttien kanssa yhdessä.

Miksi valita EZ Palvelut muuttoavuksi?

1. Muutto on helpompi ja nopeampi

Mielestämme muuttamisen tulisi olla stressivapaa kokemus. Muuttoavun vuokraaminen jättää sinulle enemmän aikaa ja energiaa muuttokuorman järjestämiseen.

2. AMMATTIMAISUUS JA PITKÄ KOKEMUS

Meillä on pitkä kokemus erilaisten muuttokuormien asianmukaisesta käsittelystä monilta aloilta. Ammattimaisuus näkyy meillä niin henkilökunnassamme kuin ensiluokkaisissa varusteissamme. Muuttokuorman ja muuttajien turvaamiseksi huollamme aina muuttoautomme sekä tarjoamme kaikki välineet irtaimiston kuljetukseen;  nokkakärryt, hihnat, pehmeät viltit sekä muuttolaatikot.

 

 

3. Turvallisuus – Vakuutus suojaa vahingoilta 

Vakuutuksemme suojaa irtaimistoasi vahingoilta. Kuljetusten yhteydessä on aina pieni riski, että irtaimisto voi vahingoittua. Tähän meillä on ratkaisu.  Toimimme tällaisissa tilanteissa vastuullisesti ja hoidamme korvauspäätökset ripeästi.

4. ASIAKASPALVELUMME VASTAA TIEDUSTELUIHIN NOPEASTI

Tiedämme, että muuttoyritysten kanssa asiointi ei aina ole helppoa. Tavoitettavuus on meille tärkeää, ja kysymyksissä ja ongelmatilanteissa asiakaspalvelumme on valmis auttamaan myös viikonloppuina. Parhaiten kiireettömät asiat saa hoidettua sähköpostilla tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

5. MUUTAT ILMAN PIILOKULUJA – ENSIMMÄINEN ARVIOKÄYNTI MAKSUTTA

Mottomme on ”muuttaminen uudella tasolla”. Pitääksemme lupauksemme sujuvasta muuttokokemuksesta, tarjoamme ensimmäisen arviokäynnin veloituksetta. Käynnillä selvitämme muuttokuorman koon sekä ajettavat kilometrit ja näiden tietojen pohjalta meidän on helppo arvioida, kuinka paljon aikaa muuttoon tulee kulumaan. Asiakas maksaa vain tehdystä työstä emmekä lisää laskulle yllättäviä piilokuluja.

 

Tiedustele tarjousta muuttoavusta tai sähkösopimuksesta alta

Tutustu Ez Palveluihin alla olevista linkeistä:

Ez Palveulut-  kotisivut: https://ezpalvelut.com/

Ez Palvelut – Facebook: https://www.facebook.com/ezpalvelut

Ez Palvelut – Instagram: https://www.instagram.com/ezpalvelut/