Energistä asiaa

Koko maailmaa koskettava poikkeuksellinen tilanne on vaatinut nopeaa reagointia myös meidän toiminnassa.  Näinä aikoina jokainen euro on arvokasta säästöä yrittäjälle.

Plussa Suomen tiimi on nyt siirtynyt täysin etätyöskentelyyn. Koko yritystoimintaa on täytynyt ajatella uudelleen. Jo lyhyessä ajassa miltei jokainen markkina maailmassa on kokenut jonkinlaisen takaiskun, ja näistä markkinoista energiamarkkina on tähän mennessä kokenut suurimman kolauksen. 

Sähkön kysyntä on laskenut ja sähkön hinta tukkumarkkinoilla on halventunut huomattavasti. Markkinahintaista sähköä eli Spot -hinnoiteltua sähköä ostavat asiakkaat saivat sähkönsä viime kuussa 2,4 sentin keskihintaan.

Ymmärrämme, että monen yrittäjän sähkön käyttö on muuttunut poikkeustilanteen myötä merkittävästi. Jos sähköä ei käytetä yhtä paljon kuin aiemmin, ei siitä tulisi myöskään maksaa liikaa.

Lanseerasimme uuden tuotteen, jonka avulla sähkölaskua on mahdollistaa pienentää nopealla aikavälillä.

Uusi sähkösopimuksemme “Plussa Jousto” tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden vaihtaa hinnoitteluaan markkinahinnan ja kiinteän hinnan välillä maksutta. Miksi tämä sopimus on järkevä? Tämän hetkisessä tilanteessa voit hyödyntää halvan markkinahinnan, mutta hintojen noustessa voit vaihtaa takaisin kiinteään. Sopimus on asiakkaillemme sekä edullinen että riskitön, sillä tarjoamme “Plussa Valvonta” -palvelun sopimuskaudelle kaupan päälle. Valvontapalvelu pitää huolen siitä, että hintoihin reagoidaan puoleltamme nopeasti, kun kiinteään hintaan vaihtaminen on järkevä ratkaisu. Näin varmistamme asiakkaillemme edullisen hintatason ilman, että asiakkaan täytyy itse valvoa sähkömarkkinoita aktiivisesti välttyäkseen voimakkaalta hintojen vaihteluilta.

Tarjoamme Plussa Jousto -sopimusta kaikille yritysasiakkaille.

Annamme lisätietoja mielellämme. Voit jättää meille viestin tai soittopyynnön kätevästi kotisivujemme kautta.

Voit myös olla yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@plussasuomi.fi

Löydät oman yhteyshenkiösi puhelinnumeron kotisivuiltamme kohdasta “Yhteystiedot”. Mikäli sinulla ei vielä ole yhteyshenkilöä, voit soittaa asiakaspalvelumme numeroon, josta ohjaamme sinut alueellasi toimivalle asiantuntijalle.

Autetaan toinen toisiamme haastavina aikoina!

Toivotamme kaikille rauhallista ja toiveikasta kevättä.

Kirjoittaja: 

Mari Reijonen

Plussa Suomen markkinointi