Energistä asiaa

7 hyvää syytä vaihtaa LED valaistukseen!

 

Nykyaikainen ja ekologinen valaistustekniikka, Valodiodi eli (LED) on suuressa suosiossa sen valonlaadun sekä kustannustehokkuuden vuoksi. Energiatehokkaiden LEDien takaisinmaksuaika on lyhentynyt jopa vuoteen.

LED on ollut yksi energiatehokkaimmista ja nopeiten kehittyvistä valaistustekniikoista jo vuosia. LED valot on aikoinaan kehitetty laboratoriokäyttöön, mutta nykyisin tekniikkaa hyödynnetään niin yrityksissä, yksityistalouksissa, julkisissa tiloissa sekä hälytysajoneuvoissa.

 

Näemme LED valaistuja tiloja tänä päivänä ympärillämme joka puolella;
Kauppakeskukset, katuvalot, parkkihallit, kasvihuoneet, myymälät, koulut, tuotantotilat.
Miksi LED valaisimiin on vaihdettu kaikkialla?

Alla lista, josta löydät 7 merkittävintä syytä vaihtaa nykyinen valaistuksesi LED -valoihin:

 

  • LED valaisimien käyttöikä on 2-4 kertaa pidempi muihin valaisimiin verrattuna
  • LEDit vähentävät selkeästi energiankäyttöä -> tämä tarkoittaa pienempää sähkölaskua
  • Turvallisuus: Yksi merkittävin riskitekijä valaisimissa on lämpö. Vanhanaikainen hehkulamppu kuumenee, kun taas LED -valaisin ei kuumene ollenkaan. Tämä minimoi kaikki turvallisuuriskit valaisimen käytössä.
  • Valaisimen kirkkaus: Esimerkiksi talvella pimeässä kulkiessa voi olla hankala nähdä eteensä. Pihavalot valaisevat vain paikallisesti, kun LED -valaisin kirkkautensa vuoksi pystyy valaisemaan isomman alueen.
  • Ympäristöystävällisyys; LEDit eivät sisällä elohopeaa lainkaan.
  • LEDit eivät tuota UV päästöjä. Mitä tämä tarkoittaa? Ultraviolettiherkät esineet, jotka hajoavat tai haalistuvat ajan kuluessa, kuten taide ovat suojassa jos tilassa käytetään LED valaisimia.
  • LEDit toimivat moitteettomasti kaikissa lämpötiloissa
LED valaisimet ovat olleet osa Plussa Suomen tuotevalikoimaa jo vuodesta 2015.

Yhteistyökumppanimme on valaistuksen asiantuntija ja maahantuoja Energosave Oy, jolla on jo 10 vuoden kokemus energiatehokkaan valaistuksen toimittamisesta. Yritys auttaa LED -valaisinten suunnittelutyössä, että säästölaskelman laatimisessa asiakkaalle. LED valot toimitetaan asiakkaalle perille asennettuna, ja myös huollon saa helposti tilattua samalta toimittajalta.

LED valot ja sähkölasku on mahdollista liittää samalle laskulle Plussa Nippu- palvelun avulla, ja tämä säästää sekä luontoamme, että ylimääräistä vaivaa. Myös rahoituksen löytäminen on mahdollista kauttamme. Mikäli haluat sopia maksuttoman konsultoinnin LED valaistukseen liittyen, ole meihin yhteydessä ja autamme sinua kohti valkeampaa valoa!

Kirjoittaja: 

Mari Reijonen

Plussa Suomen markkinointi